ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

„Сини“ фенове задават въпрос към главния спонсор на клуба по повод изявлението вчера. От „Палмс Бет“ официално обявиха в отворено писмо, че фирма от групата компании на генералния спонсор има сключен консултантски договор с футболния клуб. И изрично подчерта, че това не е договор за управление.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Запалянковците обаче припомнят друга изявление на „Палмс Бет“- То е от юни  2022 година и в него се чете следното:

„Обсъдихме ситуацията в Левски и преценихме, че би било много добре, ако можем да съдействаме на клуба да излезе от това затруднено положение, като обсъдихме няколко варианта. Един от тях беше ние да бъдем просто един от спонсорите, но впоследствие г-н Сираков предложи да се включим, като подпомогнем управлението и мениджмънта с определени насоки. Благодарение на това друга фирма от нашата група сключи договор за управление, с който съответно ние формирахме настоящия Управителен съвет, даваме определени насоки за развити4ето на клуба и следим финансовата ситуация около него. Считаме, че този тип управление дава резултати, но така или иначе това ще отнеме време“.
Край на цитата.

Феновете питат: Кое от двете твърдения е вярно? Надяваме се уважаваните от нас бизнесмени от известната букмейкърска къща да дадат скоро верния отговор. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023