ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК! 

15-годишният Валери Божинов-младши направи първа тренировка с мъжкия отбор на Добруджа. Той пристигна в Добрич, където треньор е Сашо Ангелов. Както вече стана ясно, бившият футболист на Манчестър Сити, Ювентус и Левски Валери Божинов става помощник на пастрока си, а освен това и ще играе за тима от Втора лига. 
36-годишният нападател и синът му може да играят рамо до рамо с екипа на Добруджа. Божинов-младши каза, че ако това се случи, ще бъде сбъдната мечта за него. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Звездата се очаква да се завърне от Италия, където кара курсове за спортен директор в Коверчано, а освен това и подписа договор със световния телевизионен гигант "Скай Спортс", което БЛИЦ съобщи преди дни. 

"Много съм щастлив, че имам тази възможност и се надявам да докажа, че съм достоен за нея. Първите ми впечатления от Добруджа са, че всичко е много професионално. Ще дам всичко от себе си в тренировките, за да покажа, че съм готов за мъжкия футбол. За мен ще е сбъдната мечта да изляза на терена заедно с баща ми. Чакаме го да дойде всеки момент. Ако в моята кариера постигна половината от това, което е постигнал той, ще съм много доволен“, каза Божинов-младши за медийна група „Добруджа“.

Той е вътрешен халф и е преминал през школите на Славия, ЦСКА 1948, Левски и Септември (София). През миналата година Божинов-младши води подготовка при настоящия треньор на Добруджа Сашо Ангелов с мъжкия отбор на Янтра, след което рита за юношите на Септември, водени от Младен Стоев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК