ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов понесе съкрушителен удар от капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев в 11 кръг на играта Звездна лига на Bookmaker БЛИЦ.

Илиев се оказа по-голям познавач от бившия национал на любимата му територия – италианския футбол. Както е известно, през миналата седмица Божинов дори сключи договор с телевизия „Скай Италия“ като анализатор на местното първенство, за което БЛИЦ първи информира.

Димитър Илиев с абсолютна точност прогнозира равенството 2:2 между Милан и Рома в мач от 17 кръг на Серия „А“. Валери Божинов също предположи резултатно реми между „росонерите“ и „джалоросите“, но той заложи на 3:3.

Припомняме, че при познат точен резултат в играта Звездна лига на Bookmaker БЛИЦ се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Капитанът на Локо (Пловдив) е големият победите в 11-ия кръг на Звездната лига. Той събра общо седем точки от своите прогнози, след като единствен не само предвиди победата на Виляреал над Реал (Мадрид) с 2:1, но уцели и точния резултат. Двукратният победител в анкетата за Футболист на годината прибави и една точка от познатия знак за успеха на Манчестър Сити над Челси с 4:0 за ФА Къп.

Легендата на ЦСКА Георги Велинов еднолично излезе начело на класирането на играта, след като в този кръг прибави две точки в актива на „армейците“. Славия, която делеше първата позиция с „червените“, изостана, тъй като лидерът на „белите“ Галин Иванов взе само една точка.

КОЙ КАКВO ПОЗНА В 11-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК