ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!  

Валери Божинов и Димитър Илиев единствени успяха да спечелят точки до момента от 11-ия кръг на играта на БЛИЦ Букмейкър Звездна лига, в която представители на клубовете от родния елит прогнозират мачове от Европа.

Съботната програма включи две интригуващи срещи - победата на Виляреал с 2:1 срещу Реал (Мадрид) от испанския шампионат и равенството 2:2 между Ливърпул и Уулвърхемптън от ФА Къп.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Божинов, който продължава да играе от името на Септември, въпреки че напусна столичния тим, прикова вниманието с прогнозата си за мача на "мърсисайдци". Докато всички смятаха, че Ливърпул няма да има проблеми и ще спечели, звездата заложи на хикс (1:1) и това му донесе 1 точка. Така Божинов вече има 37 в актива си и е трети в класирането на играта на БЛИЦ Букмейкър Звездна лига. Пред него са само легендата Георги Велинов, който представя ЦСКА, и Галин Иванов (Славия). Те имат по 39 точки, което прави интригата доста голяма. 

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев също впечатли. Митко позна точния резултат на Виляреал - Реал (Мадрид) (2:1) и единствен взе точки от този мач, тъй като по-голямата част от участниците се довериха на "кралете".

Илиев вече е шести в класирането с 31 точки.

Останалите три мача от кръга се играят днес - Манчестър Сити - Челси, Милан - Рома и Атлетико (Мадрид) - Барселона.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В 11-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!