Легендата на "Левски" Наско Сираков се завърна с гръм и трясък. Славният голмайстор от дълго време не беше отправял критиките си към управлението и треньорския щаб на любимия си клуб, но тази вечер реши да изригне. Сираков очевидно не е доволен от случващото се в "Левски", като дори пророкува, че на новия стадион ще ходят само роднините на футболистите, ако нещата час по-скоро не се променят.

В официалния си профил във "Фейсбук" легендата изрази и възмущението си от скаутското звено на "сините", което според него не върши никаква работа, а пилее от парите на клуба.

Веднага щом Сираков публикува мнението си, под него се развихри страхотна дискусия.

БЛИЦ публикува без редакторска намеса цялото изявление на Сираков:

"От много време не съм питал!! Но сега имам въпрос. След като цяла есен скаутското звено на "ЛЕВСКИ" пропътува ИНКОГНИТО цяла ЕВРОПА, защо се купиха 4 футболисти от отбори в България, които се борят само да не изпаднат? Колко пари струва това скаутско звено и дали си струва??? И с умиление прочетох интервю на треньора на "Левски", че сме загубили от Аарау заради умора от тежки тренировки. Явно другите отбори не тренират, а се пазят за контролите с "Левски"!!!! Вземете мерки момчета, че за нов стадион се иска и ОТБОР да имаш, иначе ще ви гледат там само роднините ви!"

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ

3_33.jpg