ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков беше много радостен след успеха с 2:0 в дербито срещу ЦСКА от 11-ия кръг на Еfbet Лига. „Мисля, че няма две мнения по въпроса. Левски доминираше изцяло. Изпуснахме да решим мача до 10-ата минута, до която можехме да водим с 3:0“, каза Сираков.

"Миналата седмица показахме лошото си лице. Исках днес да играем както можем, защото знам, че ако играем както можем, трудно някой може да ни спре", направи той сравнение с мача срещу Локомотив (София), загубен с 2:3.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Отборът ни е много млад, най-младият в "А" група. Ще има и колебания в някои мачове. Ако нямаше съдийски аванти в наш ущърб, нямаше да загубим и двата мача, които загубихме досега (б.р. - от ЦСКА 1948 и Локо (Сф)", каза Сираков.

Той отказа да говори относно слуховете, че хора от „Юнайтед Груп“ са били на трибуните на дербито на "Васил Левски" и обясни: "След този резултат и с тези емоции не искам да коментирам".

„Дано да продължава така“, завърши Сираков по повод доброто представяне на Илиян Стефанов срещу „червените“. Халфът и днес реализира гол във вратата на ЦСКА, както го направи и на финала за Купата на България през май.



 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК