Спортният директор на "Левски" Наско Сираков разказа защо „сините“ не успяха да привлекат Софиан Шахед, който има солиден опит в Бундеслигата. Началникът в клуба от "Герена" разкри, че играчът е бил на трибуните по време на срещата с Лудогорец (0:2), но е отхвърлил предложението на българския клуб.

„Момчето беше на мача, а вчера водихме разговори. Днес бяхме уведомени, че този вариант отпада.. Разочарованията се натрупват през последните месец и половина. Няколко сериозни имена ни отказаха в тази зона. Изпитваме крещяща нужда от играч на този пост. Това е действителността и трябва да гледаме напред и да търсим друг играч в тази зона“, сподели пред "Гонг" Наско Сираков.

„Още преди Сейтаридис имахме интерес към играч от доста сериозна класа, но тогава нещата не станаха. Просто играчите не се съгласяват на финансовите условия, които ние им предлагаме. Няма какво да направим, тъй като на този етап не може да задоволим техните претенции. Най-нормалното нещо е, когато едни преговори се провалят, причината затова да бъдат парите. На този етап няма футболист, който да сме набелязали за тази позиция. Ще продължим с това, което имаме“, отбеляза легендарният нападател.

„Каквото и да говорим, много е трудно септември месец да намерим качествен играч, или футболист, който да сме сигурни, че ще ни свърши работа. Неприятно е за отбора, а и за самия футболист, че Стефан Велев се контузи. Такива неща се случват във футбола. Футболистите, които са в съблекалнята трябва да направят всичко възможно, за да се справят“, каза още Сираков.