Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов се забърка в нов грозен скандал. Бившият лекоатлет се е правил на спецполицай, като е развявал пред органите на реда подправена карта на МВР. Както е известно, Павлов е човек на "Титан" и е в постоянен конфликт с треньора на "червените" Стойчо Младенов. Легендата дори призова търговския директор да се маха от "Армията", тъй като е интригант.

Вероятно, за да не попадне под ударите на закона, в подправения документ на врачанина Павлов е вписана служба в МВР, която на практика не съществува - "Вътрешна сигурност - Оперативно направление". Така единствената разлика между лъжата и истината е само една думичка. Законният орган е дирекция "Вътрешна сигурност".

На пръв поглед документът, издаден на името на търговския шеф на ЦСКА, е изряден, пише още столичен вестник. В него е положена снимка на Павлов, която е оригинална, а не преснимана на ксерокс от друг негов личен документ. Неистинският документ се допълва от точните три имена и ЕГН-то на Павлов. Проверкате в ДАКСИ показа, че тези негови лични данни са съвпадат напълно. Менте документът е гарниран с подпис със син химикал и печат на упоменатата по-горе несъществуваща служба. Фалшификаторите са определили и длъжност на Павлов - "оперативен работник".

В кожения калъф на менте картата му е залепена и полицейска значка с герба на МВР, на която пише буквално следното: "Република България - Национална служба "Вътрешна сигурност" (Н.С.В.С. - оперативно направление)".

"Национална служба "Вътрешна сигурност" в системата на МВР не съществува. Въпреки това картата на Георги Павлов ще бъде проверен внимателно. Възможно е лицето да се е опитвало да я показва, когато с автомобила си е спиран за проверка", коментира Валери Йорданов, начални на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Висшият полицай припомни, че злоупотребата със символите и знаците на Министерството на вътрешните работи е престъпление и то се наказва от закона. Със случая се очаква да се заеме и Софийската районна прокуратура, която по компетентност разследва измамите и злоупотребите с подправени документи.

В последните години Георги Павлов беше замесен в множество скандали, които в момента нанасят срамни петна върху най-титулувания роден клуб. Според медийни публикации бившият лекоатлет има на сметката си присъди за измама, фалшифициране на документи и хулиганство. Той предизвиква и искрения смях на колегите си от Борисовата градина, когато паркира стария си "Мерцедес" S класа, в багажника на който е вградена газова бутилка с големината на бойлер за подгряване на топла вода.