Скандал се е разразил в ЦСКА, след като Димитър Пенев е разбрал, че Ангел Червенков иска да бъде старши треньор, а не негов помощник, разбра БЛИЦ. По-рано днес официално бе обявено, че "червените" се разделят с Милен Радуканов, а Стратега го наследява. БЛИЦ вече нееднократно ви информира, че конците ще дърпа Драголюб Симонович, който ще използва лиценза на Пенев.

Червенков беше гласен за помощник-треньор, но категорично отказал да бъде такъв. Спецът настоял на срещата си с ръководството на ЦСКА да бъде старши, а Пенев само формално да се води такъв. Стратега се ядосал и двамата се изпокарали.

Босът Димитър Борисов потвърди, че Червенков е пожелал да бъде старши треньор: "Ангел твърдо отпада от нашите сметки, тъй като искаше да бъде старши треньор, а това няма как да се случи при наличието на Пенев. До утре ще решаваме за още едно име, което да помага на Драголюб Симонович."

Така босът потвърди и нееднократно писаното от БЛИЦ, че именно Дуци ще дърпа конците в ЦСКА, като ще използва лиценза на Димитър Пенев.