Собственикът на Левски Тодор Батков ще даде последен шанс на Емил Велев да спаси поста си срещу Литекс, научи БЛИЦ. След днешната позорна загуба от Локо (Сф) на “Герена” с 0:3 босът на “сините” си тръгна бесен от стадиона, а по-късно е заявил, че ще изчака да мине двубоя в Ловеч, но и ако и той бъде загубен, Велев със сигурност ще бъде пътник от “Герена”.
 

Даниел Боримиров и Константин Баждеков заявиха след края на мача, че няма да има промени. Спортният директор обаче също потвърди, че при евентуална издънка срещу Литекс, бъдещето на Кокала едва ли ще бъде свързано с Левски.


Лидерът на “сините” Георги Иванов нападна останалите си съотборници след поражението. След повече от двучасов престой в съблекалнята Гонзо излезе и се нахвърли върху останалите играчи на Левски.

"Съжалявам, че ще кажа тези неща и по принцип не трябва да ги говоря, но след това тежко поражение е наложително. Някои от футболистите на Левски играха бездушно, без желание и колкото да мине мача. Все едно са на контрола. Така не става. Виждате, че и хората са много недоволни и това е съвсем нормално. Не съм човекът, който трябва да говори за тактиката на отбора. Един мач преди този бяхме първи и побеждавахме. Явно има някакъв спад в играта ни”, каза Гонзо./БЛИЦ