Изгоненият вратар на ЦСКА Иван Караджов направи скандални разрития около ситуацията в клуба. Младокът признава в интервю за “Меридиан Мач”, че футболистите на ЦСКА са били бити в заведение в Панчарево. Треньорът Любослав Пенев изгони 9 футболисти, но единствено Караджов не е върнат в отбора.

За повода за отстраняването си от отбора споделя: “В заведението бяхме 16 човека. През седмицата имаме вечерен час до 00,30 часа, той мина, но се забавлявахме. Кой към 2,30 часа, кой към 3, всички се разотидохме. Бях с приятелката ми. След мача с Литекс Любо ни извика в съблекалнята. Събира ни и какво – тоя, тоя, тоя, тоя отстранени сте от отбора. Не знам защо се стигна до това. Аз дори си тръгнах по-рано. Някои, които останаха до по-късно не бяха отстранени. Оттам започнаха и всички мизерии”.

Запитан защо Любо е изгонил точно тези девет футболисти Иван добавя: “Той ни гони избирателно, защото просто всеки нещо го е ядосал. Иван Иванов постоянно говори, а аз се опитвам да го защитавам. Аз съм с него, а те всички ни скачат”.

Караджов признава и за скандала с Владимир Манчев в съблекалнята, но споделя, че не е имало бой, а само бутане.

“Не познавам лично хората, които ни нападнаха. Ние си уредихме среща с Любо още на следващия ден. Той организира пресконференция, а на нас каза, че има работа. Все пак се разбрахме да се срещнем в 13,00 часа. Ние отиваме там, а те ни казват да седнем в края. Стоим и чакаме. По едно време влизат шест човека. Само като видях как се засилиха ми стана ясно, че тук ще става нещо. И директно започнаха да удрят. Пръв пострада Русия (б.р. Иван Иванов), след това Павката и Светльо (б.р. Виданов и Петров), биячите си тръгнаха и дойде Любо. Според мен това е поръчано от някой, за да ни сплаши”, споделя сензационно вратаря.

Футболистът заявява, че не пие алкохол и, че ще изпълни договора си с ЦСКА, който изтича през лятото. Накрая признава, че никой не го е обвинил за грешката в мача с Фулъм в София (1:1)./БЛИЦ