Ръководството на "Левски" е отправило молба към Професионалната Футболна Лига за отпускане на допълнително количество билети за феновете за финала в турнира за Купата на България срещу Черно море на 30 май в Бургас. Припомняме, че феновете на "Левски" нападнаха Константин Баждеков по време на мача със Славия (2:3) с транспаранти "Баждеков - страхливец", а на втория "Вън страхливците от "Левски". Привържениците критикуват финансовия директор заради едва 5000 поръчани билети от Баждеков за финала.

Съобщението в официалния сайт на "Левски":


Уважаеми Левскари,

Във връзка с големия интерес към футболната среща за Финала на турнира „Купа България“, която ще се проведе на 30 май 2015 г., от 20.00 часа, на стадион „Лазур“ в гр. Бургас, Ви информираме, че сме отправили официално запитване с молба към организатора на мача - Българска Професионална Футболна Лига (БПФЛ), за допълнително количество билети, които да пуснем в продажба на касите на стадион „Георги Аспарухов“.

Веднага, след като получим полагащите ни се билетите, същите ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ и чрез Националния клуб на привържениците (НКП).

Благодаря Ви, за подкрепата и интереса и се извиняваме за причиненото Ви неудобство, като Ви уверяваме, че сме направили всичко, за да осигурим възможност на всеки привърженик на клуба, да подкрепи любимия си отбор!

За допълнителна информация, следете сайта на клуба: www.levski.bg

Само Левски!

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015