Случаят с Владимир Гаджев от "Левски" няма да бъде разгледан и днес, разбра БЛИЦ. Заседание на Дисциплинарната комисия отново се отлага, а в БФС намериха ново оправдание.

"Решението за Гаджев ще се вземе утре. Няма да е днес, тъй като националите имат важен мач с Чехия, а той е част от състава на Любо Пенев. Нали се сещате, че ако наказанието му бъде увеличено, това ще повлия на нагласата му за двубоя в Прага, след като ще знае, че в събота няма да може да излезе срещу ЦСКА. По-добре е да няма решение днес. Заради това Дисципът ще се събере утре", заявиха източниците на БЛИЦ.

Припомняме, че Гаджев получи червен картон срещу Локомотив (София) (1:1) в 7-ия кръг и не игра в 8-ия, когато "сините" победиха Литекс с 2:1. Дисциплинарната комисия му спря правата до изясняването на случая, за да събере видео материали.

По доклад Гаджев е за санкция от 1 мач, а на база на записа трябва да се реши дали наказанието да бъде увеличено, като максималното е 4 двубоя. Има голяма вероятност халфът да отпадне от сметките на Илиан Илиев и за вечното дерби с ЦСКА в събота. Както е известно, наказан за сблъсъка с "армейците" е и друг титуляр на "сините" - Кристовао Рамос, получил червен картон в двубоя с Литекс.

Заседанието на Дисципа трябваше да се проведе миналата седмица, когато от БФС заявиха, че има пауза в шампионата и решението ще бъде взето днес. В крайна сметка комисията ще се събере утре от 17:30 часа, когато ще нищи и други случаи - тези с Тодор Батков, Ивко Ганчев и Георги Петков. Адвокатът, треньорът на Берое и вратарят на Славия може да бъдат наказани, след като Синдикатът на футболните съдии депозира жалби срещу тях.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА