Футболният агент Петьо Костадинов излезе с интересна публикация на профила си във „Фейсбук“, в която направи няколко забележки и корекции във връзка с изявленията на екипа на Димитър Бербатов относно оказван натиск върху клубовете от страна на БФС.

Според Костадинов и цитиран от него разговор с хора от специалните служби, хората на Бербо може да попаднат под ударите на Раздел IV, Измама от Наказателния кодекс. Цитирани са и точките, по които това може да стане. Причината за това са именно декларациите, които от „Р-Еволюцията е тук“ внесоха в деловодството на БФС от името на клубовете с искане за провеждане на изборен конгрес на 18 март.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ПУБЛИКАЦИЯТА НА ПЕТЬО КОСТАДИНОВ
АСИСТИРАНЕ НА КЛУБОВЕ - ДЕЙСТВИЕ ДВАНАДЕСЕТ (ОБЕЩАНО)
НЕРВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА И НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС,
ПОДПИСАЛИТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ СЪДБАТА ДА БЪДАТ НИКОИ, А СЕБЕ СИ

С огромно съжаление следва да отбележа, че не пиша тези редове от офиса на моята фондация (Хайнрих Шлиман), поради известна заетост с футболната съдба на няколко млади български мъже. В края на деня обаче забелязах, че имало събития, които довели до нервност добила популярност организирана група, която освен всичко си е позволила да влезе в обсега на любимата категория на един министър "набеждаване". Но не за това ми е думата. Вътре във футболната система примадони няма и леко по-трудно се докачаме от перхидролни съчинения. Отбелязвам в подреден ред:

1. Подвеждането на неориентирани аматьори във футбола да подписват тотално абсурдни пълномощия в очакване на бойки и измамни обещания е смело казвате;
2. Отказали се през нотариус от дадените ви пълномощия са обект на издевателство на Българския футболен съюз. Казвате;
3. Кой е Българският футболен съюз? Питам;
4. Все още ли потривате ръце от измамния натиск, на който подложихте всички аматьорски клубове, с неопитни до неуки ръководители;
5. Организирането на сбирки покрай морския шелф и облъчване с измами на софра, не е ли издевателство? Питам;

Питах и някои познати от специални служби, работата на които е да разследват. ПРИЗНАВАМ нямат нищо общо с неземния кръг от специалисти по право, международно спортно право, работят тихо, без грижа за перхидролни коафьорски модели или гелосан трансплантиран перчем. Не. Но светнати толкова, че цялата ви организирана група не може да доближи капките акъл до капацитета на единия дори. Та, според професионалистите си плачете да попаднете под ударите на Раздел IV, Измама от Наказателния кодекс и преди всичко под ударите на:

Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.)
(1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.)
...
(2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.)
...
(3) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.)

Българският футболен съюз е неправителствена организация и много лесно при нервността, която показвате, можете да преминете от организирана група до група с различен от декларирания характер. При явното отсъствие на гаранции за обратно, за гражданска отговорност.

ДВЕ ГОДИНИ ПРОВЕРКА И РЕВИЗИИ НА РАЗСЛЕДВАЩИ И СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ ДОКАЗАХА, ЧЕ В УПРАВЛЕНИЕТО И СИСТЕМАТА НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЯМА!

Така както супермените с бронежилетки и огнестрелно оръжие не помогнаха с палячовското нахлуване в централата, така и соченето ви с пръст не работи в полза на нашия спорт. Евтините заплахи, на самообявили се специалисти по право са удобни за дъвкане, но далеко от доброто на организацията и играта. И в безкрайността от футболните функционери. Футболните хора са достойни хора. Но много от тях неуки и лъскаво измамени.

С ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ: Към дата 18 януари 2022 година Зонални съвети в Монтана и Хасково няма и никога не е имало. Колкото и да твърдите хашлашки обратното

ENDPOINT: Прозрачността на паричните потоци в управлението на Българския футболен съюз е гарантирана от работата на уважаемата, безпощадна НАП, Сметната палата и Министерство на правосъдието.

КЪМ КЛУБОВЕТЕ: Ако желаете да преживеем хаоса, предизвикан само за месец в ММС (а организираната група е една и съща, с едни и същи ментори), то останете с тях! Не си отменяйте пълномощията, които безусловно ви превръщат в никои! Другото е да си направите труда и да си върнете самоличността и клубната емблема.

СИСТЕМАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ИМА СИЛНА НУЖДА ОТ ОПТИМИЗАЦИЯ, НО ТЯ НЯМА ДА ДОЙДЕ ОТ АНАЛОГОВИ ТЕЛЕФОНИСТИ В ЦИФРОВ КОЛ ЦЕНТЪР. А ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ НЕ СЪЩЕСТВУВА. ИМА САМО ДВА ВИДА. НАУЧЕН И ПРОГРАМИРАН В МАШИНИ ТАКЪВ.

МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ! ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ.

СЪС СИГУРНОСТ НЕ ЧАКАМЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ГРУПА С ПОДКРЕПАТА НА ХАРВАРДСКИ ДИПЛОМИ ДА НИ ДАДЕ АЛГОРИТЪМ. НЕ СА НИ В МАЧА.

МОЖЕ ДА ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.