Петьо Костадинов отговори на Димитър Бербатов, който преди часове излезе с обръщение по повод разкритието на известния футболен агент пред БЛИЦ.

Припомняме, че в понеделник Полковника обясни как опитващият се да вземе властта в БФС екип на Бербатов настоява клубовете да подпишат извънредни пълномощия на една определена кантора и да се лишат от каквито и да било бъдещи самостоятелни действия. При това с нотариална заверка. 

Днес Бербатов влезе в обяснителен режим, оправдавайки се, а отговорът на Костадинов не закъсня.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

БЛИЦ публикува позицията на футболния агент:

"Отсъствам от офиса на фондацията ми (Фондация "Хайнрих Шлиман"), в командировка съм. По богоугодни футболни дела в странство ("без врачански бастон"). По повод продължаващата злъч уточнявам следното, при желание може и с видео:

1. Изказвам надежда, че под специалист в кавички, колегата от другата фондация не визира мен;

2. Сред налепите около "трите коня" има тънкообидни субекти, включително кандидати за министерски портфейли, които са ме съдили за общо 80 000 лева с тежък неуспех. При лъжа мислите ли, че не биха опитали отново!? Или вече умуват дали!? Welcome!

3. Ще уточня с учебна цел, че всеки един изпит съм вземал със самоподготовка и знания, не със снимки за спомен с изпитващите. И съм експерт, разбирай специалист. Колега, политиката е като красива жена - винаги може да те излъже, желана е винаги и от друг. Последното ми каза мъдър човек през 82-ра, но загубих 7 години, за да го разбера;

4. Изказвам съчувствие към наведените клубове, подписалите сходни декларации преди, за да бъде свикан извънреден конгрес, без да имат дори тезисно управленска програма на заставащите с името и репутацията. На виртуалната келепирна алчност нито кантора, нито училище може да им помогне. Тъпомерите се изчерпаха;

5. Доколкото очевидно отсъства комуникационна, за сметка на ескалираща марионетна култура - обявявам "Ринг свободен!"

6. Аргументираните специалисти никога не бягат от боя, когато стане "жега". Добре дошли!

7. Все още сме на 7-ца спатия в пасианса. Огледайте си колодата! Според моите карти държите само палячовци. Хайде!

МОЛБА ИЗВЪН УПРАВЛЕНСКИТЕ НИ СТРАСТИ ВЪВ ФУТБОЛА! Колега (от видеото с авторитета и репутацията), сподели опит, pls, как се стига до финансиране на фондация от централния бюджет, щото съм я докарал до никъде. Дори закъсах с таксата за поддръжка на сметката. Харчех само мои пари. Харча и сега. За подкрепата на над 40 клуба във футбола, футбола в зала, леката атлетика, баскетбола, бокса, на ковид отделения в изнемогващи МБАЛ, включително с най-висока степен на натиск... Без кавички.