Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Името на новия треньор на "Ботев" (Пловдив) се очаква да стане ясно до края на деня. Както вече ви съобщихме, фаворит за заместник на Костадин Видолов е директорът на ДЮШ на Литекс Ферарио Спасов. Очаква се Феро да доведе със себе си под тепетата някои от водещите футболисти на разпадащия се ловешки клуб.

Ръководството на "Ботев" има поредица от срещи днес, след които ще стане ясно кой ще води тима в "А" група, ще се обсъжда лятната селекция, както и ще се реши съдбата на двете легенди Марин Бакалов и Костадин Костадинов. Бившите футболисти в момента са в управата на клуба, но няма да е изненада, ако бъдат освободени.

"Нямам идея какво ще става с мен. Има събития, до края на деня ще станат ясни нещата. Собственикът трябва да обяви новините", коментира Марин Бакалов пред БЛИЦ.

Под тепетата се коментира, че съществува вероятност Бакалов и Коцето да бъдат пренасочени към Марица, който ще се превърне в сателит на "канарчетата".

От "Ботев" си тръгва и шефът на детско-юношеската школа Николай Киров-Белия.

Все още обаче е неизяснен статутът на финансовия директор Иван Йотков. Неговите функции отдавна бяха орязани, но съществува вариант той да продължи да работи на стадион "Христо Ботев".