Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Собственикът на "Ботев" (Пловдив) Цветан Василев заяви след победата с 2:0 срещу Спортист (Своге), че е изключително щастлив от успеха в баража, който класира тима му в "А" група. Босът благодари на бултрасите и футболистите за себераздаването през сезона и заяви, че добрите дни пред "канарчетата" тепърва предстоят. Василев каза още, че Костадин Видолов няма треньорски лиценз за "А" група и скоро "Ботев" ще има нов наставник.

"Щастлив съм, че успяхме да реализираме мечтата на тази прекрасна публика. Аз го правя, за да удовлетворя една мечта на половин Пловдив. Бях впечатлен от феновете, които следваха любимците си по села и паланки", коментира радостният Цветан Василев.

"Благодаря на привържениците и на футболистите за себераздаването. Проектът "Ботев" е дългосрочен. Ние работим върху създаването и укрепването на собствената детско-юношеска школа. Развиваме базата в Коматево и правим инвестиции в основния стадион, който ще бъде готов за първия мач за началото на сезона в "А" група. За мен е важно последователно да следваме нашата програма. Вярвам, че добрите дни за "Ботев" тепърва предстоят. Знаете откъде тръгнахме, но все пак успяхме да се върнем в елита. Искам да градим отбор с бъдеще, не желая революционни скокове", продължи босът.

"Сигурен съм, че ще постигаме резултати. Костадин Видолов няма лиценз за "А" група, но ние сме му изключително благодарни за това, което свърши. Пое отбора в много тежък момент и успя да го вкара в "А" група. В най-скоро време ще се разберат имената на тези, които ще водят отбора в "А" група. Ще направим изцяло нов отбор, но не бих искал да избърваме. Ще привлечем много нови футболисти", каза Цветан Василев, който изрази мнение, че в БФС трябва да настъпят промени - "Считам, че БФС е длъжник на футбола. Не е моя работа кой ще го оглави, но със сигурност е необходима голяма промяна. Това е ясно на всички."

"Насочих се към "Ботев" заради публиката. При всяка една възможност ще присъствам на стадиона за мачовете от "А" група", добави Цветан Василев.