Бившият наставник на ЦСКА Стамен Белчев получи наградата за треньор на месец октомври в анкетата на пресклуб "България".

От една страна той заяви, че не е огорчен от уволнението, но от друга заяви, че един специалист трябва да бъде оставен поне една година да работи. Припомняме, че вторият му период на "Армията" продължи от юли до края на октомври. Което си е намек, че все пак не му е станало никак приятно от раздялата.

"Тази награда е за целия щаб, заслугата е на целия щаб. Дали има огорчение, че вече не съм в ЦСКА? Не, няма. Така са преценили шефовете, всичко е наред. Може и утре да започна работа, може след месец, очаквам оферти. Надявам се да има проект, който да си заслужава и да се захвана за работа“, заяви 51-годишният специалист.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Приемам нормално Бруно Акрапович, всеки след мен го приемам нормално. Отбор, който е влязъл в групите на Лига Европа, е добър, няма как да е слаб. Вече пожелах - който ме наследи, да стане шампион. Дано се случи. 

Със сигурност трябва да се дава повече време на българските треньори. Показали сме, че познаваме материята и умеем да работим. Най-малко една година е нужна, особено, когато се сглобява нов отбор. Нужна е година търпение, за да може треньорът да наложи своя стил на работа, който е нужен.  Най-добре е да се работи по-дълго в по-големите отбори (смее се).

При втория ми престой в ЦСКА имаше три мача, в които съдиите решиха да не спечелим. Това е истината. Не искам да коментирам повече.

Не искам да коментирам и работата на Георги Дерменджиев, не съм в кухнята. В националния отбор трябва да играят най-добрите, всеки треньор има амбиция да бъде национален селекционер, разбира се - това е най-високото стъпало в България. Надявам се в отбора да няма лобита, но за това трябва да питате Дерменджиев. Мисля, че можехме да се представим по-добре, но имаше и обективни причини това да не се случи", завърши роденият в Хасково спец. 
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството