Новият старши треньор на Левски Станислав Генчев коментира бъдещите трансфери в тима. Специалистът каза, че "сините" имат пари за трансфери, но вече не са онзи магнит за играчи и много футболисти се ослушват до последно за по-добри оферти от чужбина.

Генчев не изключи привличането на повече от един играч от вече бившия си тим Крумовград, каза, че клубът е близо до сделка с вратар и допълни, че се работи активно по трансфера на Алекс Колев.

Когато треньорът чувства подкрепата на ръководството, нещата се получават. Крумовград е пример как трябва да се работи. Правим всичко възможно Алекс Колев да пристигне. Български футболист е, който знае какво означава Левски. Надявам се да стане част от Левски и шансовете са големи.

Има други от Крумовград с качества, ще преценим дали някой ще пристигне. Всичко е въпрос на разговори. Проблемът с Луан е, че е с бразилски паспорт. Квотите са ни ограничени и трудно можем да си позволим футболист извън ЕС", заяви Генчев пред "Дарик" радио.

Той допълни, че иска да има по двама качествени играчи на всеки пост и от това ще се определя трансферната политика на клуба.

Генчев каза още, че иска тимът му да играе с двама нападатели и ще залага на огнева мощ и присъствие в наказателното поле.

Специалистът призна, че много харесва стила на Юрген Клоп и се вдъхновява от германеца.