ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Съдията Стефан Спасов проговори за софрата в Разград, която е водеща тема в родния футбол от няколко дни. На бял свят се появи скандален видеоклип, показващ Пастата и асистентите му на една маса с хора от ръководството на Лудогорец след победата на тима от Разград с 3:1 над Черноморец през пролетта. Днес Спасов отново успя да привлече вниманието. На рефера беше поверен първия 1/8-финал между "Левски" и Черно море, спечелен от "сините" с убедителното 4:0. В 74-ата минута Пастата се търкулна на земята, след като беше изблъскан от защитника на "моряците" Сашо Александров. Реферът говори и за тази случка, а във вторник предстои да научи съдбата си. Тогава Съдийската комисия ще заседава по неговия казус с гощавката в Разград.

"Не мога да коментирам този видеоклип, защото думите ще се обърнат срещу мен. Бяхме съдийската тройка, съдийският наблюдател и шефът на Зоналния съвет на футболния съюз. Пламен Гетов ни видя, седна, изпуши една цигара и стана. Записът е абсолютен компромат", защити се Стефан Спасов.

"Загледайте се внимателно. На първия кадър се вижда, че столът беше празен, след това Гетов дойде. Да е седял най-много 5 минути. Изпуши си цигарата и стана. Това беше преди 6 месеца. Преди мача беше много горещо, нормално беше да седнем и да хапнем след това. Това е истината. Само Гетов беше за малко на нашата маса. Никой друг от Лудогорец не е идвал. Няма какво повече да коментирам", добави Пастата, след което коментира и ситуацията със Сашо Александров от днешния мач на "Герена": "Отсъдих дузпата и спринтирах към наказателното поле. Сашо ме пресрещна с бодичек с две ръце. За мен имаше умисъл."