Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред БЛИЦ, че очаква пари от колегите си от ЦСКА. Потърсихме го за коментар преди реванша от полуфиналите за Купата на България между "белите" и "армейците", който е днес от 19:00 часа в Борисовата градина. ЦСКА спечели с 2:0 първата среща. Феновете на "червените" обаче нанесоха големи поражения на стадиона в "Овча купел", чупейки седалки.  

"Щом чупят - сега ще плащат. Чакам си парите, за да оправим пораженията по стадиона ни. Тази вечер ще гледам реванша по телевизията, няма да ходя на "Армията". Не смятам, че мога да отида там след вандалщината, която направиха на стадиона ни. Това е недопустимо, грозна работа", каза Венци Стефанов пред БЛИЦ. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

"Искам обаче да подчертая, че не всички фенове на ЦСКА са вандали. Имам много приятели от техния отбор. Има цесекари, които са възпитани, интелигентни. На стадиона ни безчинстваха 30-ина вандали, които са оставени да правят каквото си искат. Очакваме ЦСКА да възстановят щетите", продължи босът на Славия.

Относно липсата на Борислав Цонев от групата за мача тази вечер, Стефанов обясни: "Видях, че беше при доктора, нещо го боли, контузен е и няма как да играе." 

"Лудогорец заслужено е шампион. Ние също ги поздравихме, нормално, културни хора сме", каза Венци Стефанов.

"Oчаквам Левски да отстрани Лудогорец и да се класира на финала. Би било добре да стигнем и ние до последното стъпало, ще видим, довечера ще се реши всичко. Ако не допуснем гол, имаме шанс", завърши президентът на Славия.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022