ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се надява тимът му да остави ярка следа с представянето си в Европа. Утре от 21:45 часа разградчани приемат Базел в първи плейоф за влизане в така жадуваните групи на Шампионска лига. Двубоят ще бъде предаван директно по btv. На пресконференцията преди сблъсъка Стоев призова всички български запалянковци да подкрепят тима му срещу Базел.

"Отдавна чакахме този мач. Дано се получи хубав двубой. Надявам се всички да са съпричастни с нашия тим, тъй като се нуждаем от подкрепата на цяла България. Нямаме международен опит, но въпреки това лично аз нямам притеснения. Не мога да ви кажа как ще завърши първата среща, но ние при всички положение ще търсим резултат, който ни задоволява за реванша", заяви Стоев.

"Наистина притежаваме класа за България. Липсва ни международен опит, което е нормално. Изиграхме 4 мача на международно ниво, но това което виждам е, че отборът е уверен. Нямаме никакво притеснение за мача, но ще видим докъде ще ни стигнат силите срещу Базел. Съперникът ни превъзхожда с голямото име, самочувствието и участието им в клубните турнири. Нека не забравяме, че този отбор може да се похвали с победа над Манчестър Юнайтед (б.р. - визира случилото се в началото на декември 2011 година, когато швейцарците надделяха с 2:1 срещу "червените дяволи" и не им позволиха да преодолеят груповата фаза на Шампионската лига). Въпреки всичко нашата цел е да оставим следа в Европа, но не на комета, която бързо се губи", сподели наставникът на Лудгорец.

"Очаквам с нетърпение мача. Това за мен е нова емоция, надявам се да е положителна. Освен мача с Базел ни предстоят още много срещи, ще видим на какво ниво, дали на Лига Европа или Шампионска лига. Нямам контузени футболисти. Надявам се утре тези, които излязат, да се представят на ниво. Отборът е готов за това предизвикателство и дано наистина се представим добре", каза още Стойчо Стоев.