Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев отчете след равенството 1:1 с Хасково, че футболистите му са подходили лежерно и второто полувреме дори спрели да играят. "Сините" очаквано се класираха на 1/2-финал за Купата на България, след като бяха спечелили първата среща с 3:0.

"Това беше протоколен мач предвид резултата, който постигнахме в първата среща. Дадох възможност и на други състезатели да участват. Включих и юноши, за да видя в какво състояние се намират. Второто полувреме общо взето спряхме да играем, особено след 60-ата минута. Може би и самото време, самият вятър попречи да се играе футбол. Първият мач предопредели това поведение днес", коментира Стоев.

„Възможно е да има засада при гола на Гикевич. Имаше и втора ситуация, при която ни отмениха гол. Там пък може да е нямало, може и да е имало. Не това е най-важното. Най-важно бе да видя тези футболисти, които играят по-малко. Имам някои забележки към тях, стараха се, но допуснаха някои слабости. Който и да ни се падне на полуфиналите, трябва да се опитаме да го преодолеем и да играем финал", каза спецът.

Стоев коментира и предстоящото дерби с Лудогорец в Разград в неделя - "Чак особено значение за мен едва ли ще има мачът с Лудогорец. Аз съм минал през много клубове и след това съм играл срещу тях. Гледам за просперитета за "Левски". Един двубой, който ще бъде коренно различен от днешния. Винаги има възможност да се измъкнат точки. Ние в никакъв случай да играем защитно, напротив."
 
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015