"Футболът се управлява от Разград. Сградата на БФС час по-скоро да се мести в този хубав североизточен град", призова Тодор Батков, който изгледа на живо реванша за Купата на България в Хасково, завършил 1:1.

"Протоколен мач. Поводът да дойда беше бенефиса на Бабангида. Той е заслужил бивш играч на "Левски". Пожелаваме си добър жребий за 1/2-финала. Надеждите ми са да бъдем фактор до края на първенството. Следващите два кръга ще бъдат решаващи, с доста наддавания. Съмнения винаги има", отговори Батков на въпрос дали се съмнява във феърплея до края на първенството.

"Явно не е толкова слабо първенството и интригата ще бъде сериозна. Все пак разликата не е толкова голяма, всичко може да се случи. Мисля, че "Левски" ще влезе в първата шестица, надявам се справедливостта да възтържествува", каза адвокатът.

"Изненадани сме от решенията на БФС вчера (б.р. - помилването на Козмин Моци след скандалното му поведение при загубата с 0:1 в Ловеч). Ако нашата публика беше на мястото на тази от Литекс (б.р. - бомбичката, която беше хвърлена по Александър Барт), или наш играч постъпи като Козмин Моци... знаете какво щеше да ни се случи. А вчера видяхме, смешно е... Пак ще повторя - сградата на БФС да се премести в Разград. Преди го подхвърлих на шега, сега го казвам сериозно. Футболът се управлява от там. Да го направят вече, аз откога съм им го препоръчал. То е ясно, че в Разград се взимат решенията", добави недоволният Батков.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015