ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Христо Стоичков е гласен за треньор на ЦСКА. Предложението идва от Гриша Ганчев, който в петък се очаква официално да бъде обявен за нов собственик на "червените".  Камата категорично е отказал да е почетен президент и поради тази причина му е предложен далеч по-отговорния пост на старши треньор.

Както БЛИЦ писа още снощи в 23 часа, очаква се Ицо да се завърне в ЦСКА, но не като президент, а като нещо друго, имайки предвид, че не е изключено Христо Стоичков да стане старши треньор.

Днес е имало нови разговори между "Титан" и Гриша Ганчев. На тях са били уточнени доста детайли относно продажбата на ЦСКА. Очаква се в петък повече подробности.

"Да, Стоичков е вариант за треньор, но още няма нищо черно на бяло. Първо трябва да се финализира сделката по смяната на собствеността. Когато това се случи - най-вероятно в петък, тогава ще бъде обсъден на 100 процента и треньорският пост. Доста неща се пишат из медиите, но до момента това е най-точната информация", заявиха достоверни източници на БЛИЦ.