ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Христов Стоичков заяви, че се съмнява в легитимността на новото първенство, което беше подновено в петък. Според него БФС продължава да е нелегитимен. Както вече стана ясно, това беше потвърдено и от Върховния касационен съд.

Веднага след решението адашът на Камата - Христо Порточанов, даде ексклузивно интервю за вестник “ШОУ”, в което разкри скандални подробности за работата на БФС и Борислав Михайлов. Създателят на явлението “Нефтохимик” още веднъж напомни, че с настоящите комисии на „Цар Иван Асен II” №26 първенството няма как да започне. Всички взети решения от тук нататък са нелегитимни. Въпреки това сезонът в "А" група беше подновен, което учудва и Стоичков.

"Първо радостно е, че показаха как тези 4 години футболния съюз е работил нелегитимно. Оттук нататък каквото и да говорим - фактите говорят, щом съдът се е произнесъл. Само ми е чудно как първия кръг се провежда. Кой назначава съдии, кои комисии ги назначават", попита Стоичков, който беше ВИП гост на поредните боеве от ММА край морето.

"Вече всичко е в ръцете на стария Изпълком. Той ще свика нов Конгрес", добави Камата.