Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов призна, че няма много наблюдение върху българското първенство. Мъри сподели, че избягва да гледа мачове от  Първа лига, като единствено има впечатления за Лудогорец, който изигра доста двубои на европейската сцена.

„Българското първенство не го гледам много и го избягвам. Гледал съм мачове на Лудогорец в Европа. Не успях да гледам Левски и ЦСКА. Приятно е да виждам добрите терени и осветлението. Ако продължим да развиваме инфраструктурата, ще продължим да развиваме и клубовете си“, сподели Стоилов на пресконференцията преди утрешната контрола на Казахстан с България.

„Добре е и за двата клуба (Лудогорец и ЦСКА), че има треньори, които изповядват истински футбол. Лудогорец ми се вижда с едни гърди напред в борбата за титлата. Вижда се и амбицията на ЦСКА. Успяха да победят Лудогорец. Щях да съм по-доволен Левски да е намесен в борбата за титлата, тогава нямаше да пожелавам успех на нито един от двамата (бел. Ред. Димитър Димитров и Стамен Белчев)“, коментира за финал Мъри.