Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори за селекцията на "Герена", където след завръщането му бяха привлечени Димитър Костадинов, Хосе Кордоба и Драган Михайлович. С Левски е свързван и Абел Анисе, който се раздели с Лудогорец, а преди време мина и през ЦСКА.

"Нямаме никаква идея да търсим нови играчи. Концентрираме се да развием тези тук. Ако изпадне възможност да се подсилим, ще решаваме на момента и според финансовите ни възможности", каза Мъри на пресконференцията преди гостуването утре на Локомотив (Пловдив). 

Мъри Стоилов взриви "синя" България ВИДЕО

"Анисе? Бил е мой футболист. Ако трябва временно да закрепим ситуацията - да, но търсим нещо за бъдещето на Левски", разясни Стоилов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Левски има добри млади играчи. Трябва да ги обучаваме и развиваме. Когато отборът стане добър, ще получат повече шанс да се борят с всички. Нашият ангажимент е да развием младите. Ако отборът е достатъчно добър и започнем да печелим с лекота, нормално е да има по един-двама млади играчи. На този етап не сме на това ниво", каза още треньорът на Левски. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022