Завърналият се начело на любимия си Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди гостуването на Локомотив (Пловдив). Мачът от седмия кръг на Efbet Лига е утре от 21:00 часа в Пловдив.

Мъри обясни на брифинга, че след 13 години негативизъм, болки и сълзи, Левски не може да си позволи повече бледо представяне на терена.

Стоилов също така се изказа ласкаво за собственика на съперника Христо Крушарски. 

"Нямаме играчи с проблеми, всички са здрави. Някои се връщат след травми и не са в добро функционално състояние, но това си е наш проблем. Хосе Кордоба не може да вземе участие в предстоящия мач, другите имат право", започна Стоилов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"В главата ми има състав, който ще започне утре. Можем да напрaвим ротации в зони, в които изпитваме трудности. Големият проблем е, че нямаме възможност да работим по-дъго време с централните защитници", обясни треньорът на Левски.

"Натрупахме достатъчен опит като треньори, преживели сме достатъчно битки. Няма напрежение при мен. Важното е Левски да побеждава. Футболистите се стараят. Аз ще се опитам да наложа нашия стил на игра и работа", каза Стоилов.

“На тренировките ни в последните дни имаше повече привърженици, отколкото някои клубове имат на мачове. Ние сме клуб със сериозни традиции. Левски повече не може да си позволява бледи представяния и слаби игри", подчерта спецът. 

"Чест прави на Крушарски, че стои твърдо зад предишния и този треньор (б.р. - Александър Тунчев). Издържа, даде им шанс и тази негова упоритост и вяра в треньорите донесе успехи. За мен е удоволствие, когато гостуваме в Пловдив, там има привърженици на двата отбора и обстановката за футбол е прекрасна”, добави Мъри.

"13 години всички левскари получавахме доста негативни емоции, проронихме доста сълзи. След като 13 г. само негативизъм и доста болка в сърцата на левскарите, всичко друго няма смисъл да го коментирам. Ще взимам решения, които са само и изцяло в полза на Левски. Всичко друго ми е второстепенно и не ме вълнува. Не искам да бягам от отговорност или да прехвърлям отговорността. Когато резултатите не са добри, ще знаете кой е виновен. 13 години резултатите не са добри и не се знае кой кого води. Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари. Каквото оставих преди 13, това заварвам и сега - даже по-лошо", коментира още той.

Efbet Лига - сезон 2021/2022

 

Гледахте на живо: Пресконференция на Станимир Стоилов преди мача с "Локомотив" (Пд)

Гледахте на живо: Пресконференция на Станимир Стоилов преди мача с "Локомотив" (Пд) #ВсичкиЗаЛевски #НикойОсвенНасСамите

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Събота, 11 септември 2021 г.