Треньорът на Левски Станимир Стоилов похвали футболистите си след загубата с 1:2 от Лудогорец. "Сините" поведоха в Разград чрез Билал Бари, но шампионите стигнаха до трите точки след попадения на Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.

"Смятам, че стана интересен двубой за хората. За нас също беше интересно да видим дали отборът се развива. Единственото негативно е, че загубихме. Имахме две-три ситуации да решим срещата с втори гол. Като се има предвид класата на Лудогорец, те си вкараха двете положения", каза Стоилов.

"Доволен съм донякъде от представянето, играхме на добро ниво. Трябва малко повече да подобрим динамиката и агресията в средната зона и атаката. Имахме силни моменти да вкараме втори гол и мачът можеше да отиде в съвсем друга посока. Първото полувреме имахме сериозно преимущество и положения", продължи Мъри.

"С оглед наказанията реших да експериментирам. Не мога да се сърдя на играчите, защото проведохме две тренировки, старахме се. Вижда се, че имаме футболен напредък и се надявам следващия път да спечелим”, каза спецът и коментира контузията на капитана Николай Михайлов, който се наложи да бъде заменен принудително от Пламен Андреев.

"Не е приятно. Опитен вратар, командваше защитата, но във футбола стават такива работи”, разясни Стоилов.

“Всеки мач е различен. За Купата на България срещу Лудогорец ще бъде коренно различно. За нас целта е Европа. Докъде ще стигнем, ще видим. Когато играем със самочувствие и настроение, но загубим, не е толкова страшно”, завърши треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022