Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи групата за вечното дерби с “Левски”. Мачът е от 16:15 часа на Националния стадион утре.
 
В разширения състав наставникът взе 20 футболисти. Двама от тях ще отпаднат непосредствено преди двубоя. Кои са те, можем само да гадаем.
 
В списъка са контузените Неманя Милисавлевич и Жереми Фо-Поре. Французинът днес тренира на пълни обороти, след като лекарският екип направи и невъзможното да го възстанови. Сърбинът обаче ще виси под въпрос до последно.
 
До последно няма да се знаят и стартовите единайсет, на които Стойчо Младенов ще заложи. Любопитното е, че днес на тренировката той е направил няколко експеримента. Самите футболисти също са в неведение кой ще е титуляр и кой ще остане на резервната скамейка. Нещо, което се случва за първи път от доста време насам.
 
Наставникът е заявил, че едва утре сутринта ще обяви точния състав. Има много варианти. Не е изключено на вратата да застане и Томаш Черни, макар че поне за момента ветеранът Стоян Колев изглежда абсолютен фаворит. Един от тях ще замени наказания Райс Мболи. В защита също въпросителните преобладават. Кой заеме мястото на другите наказани Апостол Попов и Валентин Илиев. БЛИЦ припомня, че Галчев и Косоко също са аут заради наказания.
 
Според отлично информирани източници Стойчо подготвя изненада. Мълвата гласи, че той може да се довери на Марсиньо, който обаче няма записан официален мач от началото на пролетния полусезон.
  
Групата на ЦСКА за вечното дерби с “Левски”:
12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 2. Здравко Илиев, 4. Стивън Сънди, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Тони Силва, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 24. Юлиян Чапаев, 26. Гуидо Ди Вани, 27. Браян Ереро, 28. Иван Маркович, 37. Жереми Фо-Поре, 66. Пламен Крачунов, 73. Иван Стоянов
"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ