Стойчо Младенов написа обръщение към феновете на ЦСКА на своя сайт. Повод за това са появилите се новини по негов адрес, след като се заговори, че той е вариант за треньорския пост на „червените“. Една от тях гласи, че шефовете на клуба са потърсили Младенов, за да се завърне на "Армията". Стойчо обаче поискал много висока неустойка и това провалило сделката.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Предлагаме ви пълния текст:

Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят.

Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми. Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим Кайсар за следващия мач. Това е цялата истина. А вечната НЕистина остават приказките за комисионни, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на „Българска армия“ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата!

Пожелавам успех на ЦСКА в Рим! 
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа