Стойчо Младенов бе изключително щастлив след драматичната победа срещу "Левски" с 1:0. Пламен Крачунов се превърна в герой за ЦСКА, след като вкара гола в 93-ата минута с глава. Това бе трета поредна победа за "армейците" след 3:0 и 1:0 в редсовния сезон. "Червените" постигнаха два успеха в рамките на една седмица, 1:0 миналия уикенд и 1:0 днес.

"Чудесна победа. Това ми е любимият резултат 1:0. Важна победа, имахме възможността да отбележим гол накрая, но и така го приемам като нещо изключително важно. Не, нямах притеснение за отсъстващите. Не искам да звучи обидно, но показахме, че и с резервите победихме "Левски". Това показва, че се развиваме правилно. Те затова доказват, че са в ЦСКА. Изключително щастлив съм, за тази емблема работим и живеем, това е тръпка, изживяване, което е неповторимо. От тук нататък очаквайте същото себераздаване, това е. Армейският дух е на лице", заяви Стойчо Младенов.

"Дай боже да не вкарат още толкова (б.р. - коментира серията от 480 минути без гол на "Левски" във вратата на ЦСКА), всичко зависи от нас, от нашето развитие. Ние с нашите трудности мобилизирахме фенове, отбор и клуб. Всички сме едно цяло. Ще ви дам един пример. "Левски" за трима футболисти от българския шампионат похарчиха 500 хиляди лева. Ние нямаме един лев, с който да отидем и да купим футболисти. Искаше ни се Венци Христов, но нямаме финанси. И затова тогава казах, че ще рискуваме. Ще приобщаваме Косоко, Гъргоров, някой от тях да стане централен нападател. Много обичам феновете и съм им верен до гроб", завърши Екзекутора на Ливърпул.