Берое и ЦСКА не излъчиха победител в последния мач от програмата на 2-ия кръг на "А" група, завършвайки наравно 1:1. Старши треньорът на гостите Стойчо Младенов не беше особено доволен от играта на своя отбор

“Отстъпихме инициативата по обясними причини. Свалихме гарда. Това е нормално и разбираемо. Правим селекция в движение, градим нов отбор. Отново имахме подкрепата на публиката – нашия 12-играч. Нормално е да имаме затруднения. Изключителни трудности ни предстоят. С помощта на феновете ще се опитаме да ги преодолеем.

Още в предишния ми престой Долапчиев ми привлече вниманието. Помните, че му дадох шанс за изява. Това момче, а и другите юноши тук на пейката, ги чака бляскаво бъдеще. Трябва обаче да продължат да се трудят. Най-малкият проблем е, че ЦСКА изостава в точките. Новият формат на първенството ни улеснява. "Левски" и ЦСКА са си "Левски" и ЦСКА. Ще преболедуват две-три години и отново ще са силни. Емил Гъргоров бе най-добрият на терена днес, коментира Младенов.

- Съдийството беше перфектно. С такива съдии нашият футбол ще се оправи. Големи сантименти към Берое и към Стара Загора. Изпитвам големи сантименти към града и клуба, оттук беше моят трамплин към големия футбол. Тук идвам винаги с радост и вълнение, защото в Стара Загора намерих своята половинка в живота. Това е най-футболният град. Берое ще постига още успехи.”