ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бившият директор на стадион „Българска армия“ Калоян Стоянов се закани, че ще заведе дело срещу треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. От трибуната на актуално студио „Дерби“ бившият боксьор, известен като Цимбика“, оправи много обвинения срещу Младенов. Както е известно, Стоянов беше задържан за 72 мача, след като преди седмица заплаши живота на Екзекутора на Ливърпул.
 
"Тези 72 часа бяха използвани добре от Стойчо Младенов и слугинажа му. Не съм влизал в съблекалнята. Не съм носил винкел. Според вас имам ли нужда от него? Ще си търся правата в съда", заяви Калоян Стоянов.
"Като фен потърсих отговорност на Стойчо Младенов. От новите футболисти има няколко със заплати от по 30 000 лева на месец. От Бразилия, Португалия. Има и българи. Стойчо си крие заплатата. Той ще взема по 25 000 лева на месеца и ще му изплатят отделно 4 транша по 15 000 евро. Не мисля, че има друг треньор у нас с такава заплата“, коментира бившият директор на „Българска армия“.
 
„Новото ръководство дойде като вълци в овча кожа. Те не са дали 1 лев досега, какви спасители са? Според мен чакат парите от трансферите на Спас Делев и Александър Тонев, за да разграбят пак комисионните. После балонът пак ще се пукне и ще има митинги", обяви бившият боксьор.
 
"Стойчо отпрати футболиста, който им предложих, без изобщо да го гледа. Така бе и с Томи Костадинов. Обаче има процент за продажба на футболист в чужбина. Не може синът му да носи конуси за 8 бона заплата. Ще кажа всичко, това е само началото. Ще кажа такива неща, че да трябва да правят пресконференции, за да ги опровергават", допълни Цимбика.