Стойчо Младенов е поредният силен човек във футбола, който коментира пред БЛИЦ случващото се в ЦСКА.

 “Най-добрият вариант за нашия клуб е влизането на Гриша Ганчев като собственик. Познавам Гришата от много години – още в периода, когато аз бях футболист на ЦСКА, а той беше състезател по борба. Впоследствие той се изгради като личност, стана един от най-могъщите бизнесмени в България. Наричат го с право благодетел, защото милее за спорта, освен това е и голям националист. Когато се захване с нещо, го изпипва докрай, и е истински цесекар. Ами ето ви достатъчно причини да се появи в ЦСКА”, заяви Младенов.
 
“Ако сделката се осъществи, ЦСКА ще се изправи на краката си. Гриша Ганчев ще оправи базите, ще вдигне стадиона. Финансовите проблеми най-после ще спрат, ще има ред и дисциплина. Най-важното, което вълнува феновете, е ЦСКА да запази своята идентичност, своята история, своите традиции и многобройни успехи. Това искам и аз като човек, който милее за ЦСКА. Сигурен съм, че този казус ще бъде разрешен в положителна посока и трябва да се доверим на изцяло на Гриша Ганчев. Вижте само каква беше неговата реакция. Той поиска публичен диспут на въпроса. Поиска допитване до феновете. Това говори за маркетингово мислене и за професионализъм. И аз вярвам, че сделка ще има и в същото време ЦСКА ще запази своята идентичност и минало”, добави Стойчо.
 
“Няма защо да се заблуждаваме. От година насам ЦСКА бавно и мъчително вървеше към своята гибел. Съществуването на клуба бе равносилно на смърт. Още през есента, докато бях начело на отбора, алармирах за това, което предстои. Виждаше се, че без база, без добра селекция, без финансова стабилност клубът няма бъдеще. Сега силно се надявам бъдещето на ЦСКА да бъде осигурено, защото няма друг спасителен вариант освен Гриша Ганчев”, завърши Младенов.