Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира предстоящото гостуване на Зоря (Луганск) в мач от група „С“ на Лигата на конференциите. Той стори това на летището при заминаването на „армейците“ за Украйна. Зоря приема „червените“ на стадиона в Запорожие от 19:45 часа българско време в четвъртък.

„Настроението е боево, така и трябва да бъде. Отиваме да спечелим точки. Подобна ще бъде задачите ни и в останалите мачове. Нашата цел е да спечелим максимум точки. Състоянието на Георги Йомов е добро. Няма нищо притеснително и той е готов да играе“, каза Младенов.

„Очаквам да изиграем мача, по начина, по който се представихме през първото полувреме на срещата в София. Четири дни са си четири дни и в тях направихме всичко възможно да възстановим футболистите. Сигурен съм, че го направихме“, добави треньорът на ЦСКА.

„Изводите, които направихме след първия мач със Зоря, са, че отстъпихме в единоборствата. Дадохме им инициативата. Това е разликата“, анализира Екзекутора на Ливърпул.

„Разбира се, че загубата срещу Локомотив (Пловдив) е крайно неприятна. Не съм я очаквал и трудно я преживяхме. За съжаление се случи и то на „Българска Армията“, където имаме висока успеваемост. Това, което казах за умората след мача не е оправдание. Ние имаме достатъчно състезатели. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача“, призна Стойчо Младенов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа