Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира победата с 5:1 над Шахтьор (Караганда) в предпоследната контрола на тима по време на лагера в Турция. Той взе отношение и по вероятния трансфер на Брадли Мазуки в Козенца. Екзекутора на Ливърпул даде интересна информация за бъдещето на френския ляв бек.

"Най-важното е, че завършихме успешно лагера. Изпълнихме на 100% всичко, което бяхме запланували. Единствено контролата с Хартберг, която не се състоя повлия малко на плановете ни, но съм доволен от всичко, което изпълнихме. Играчите, които играха срещу Шахтьор ще почиват във втората контрола днес. Важното е, че се опазихме от контузии", заяви Младенов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не деля футболистите на титуляри и резерви. Аз правя много ротаици. Играта ни е подчинена върху контрола на топката и атаката. Отборът трябва да има баланс, но важното е, че вкарваме много голове. Казахстанците са добър отбор. Имат бивши национални състезатели. Затова и аз исках да играем с тях", допълни треньорът на ЦСКА.

"Не мога да коментирам нищо свързано с Брадли Мазику. Предстои ни още един разговор с него, да видим дали можем да го накараме да преподпише. С изключение на него всичко около новите договори върви успешно. Всичко е под контрол, няма нотки на притеснение", отсече Стойчо Младенов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022