Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира победата срещу Арда с 2:0, с която “червените” се класираха за 1/4-финалите на Купата на България. 

“Важна беше победата. Постигнахме я с добра игра. Показахме добра тактическа грамотност и дисциплина. Поздравявам момчетата. 

Никога не сме пренебрегвали статичните положения, работим върху всички компоненти. Статичните положения е едно от оръжията, с които един отбор трябва да разполага. 

ЦСКА не може да разчита на един или двама играчи, но така се появява в определени мачове. Той бележи, когато отборът играе добре. Колективната игра надделя над Арда, а ние това търсим. Кайседо за това е там - да му създаваме ситуации, а той да ги реализира", започна Младенов.

"Кери показа, че може да играе и като ляв краен бранител, но така губим от неговата креативност в предни позиции. Върху това ще помислим по време на трансферния прозорец. 

ЦСКА не се притеснява от никой противник. Домакинският фактор е много значим за нас. С помощта на нашите фенове сме неудържими”, добави треньорът на ЦСКА.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022