Стойчо Младенов коментира днешното равенство на ЦСКА (1:1) срещу Гент в контрола от подготовката в Холандия. Треньорът първо говори за интереса на Монако към Ивайло Чочев. Френският клуб дори бе пратил човек да наблюдава проверката.

"Явно интересът на Монако е много сериозен, след като са пратили човек, но този отбор не е единствения вариант. Има интерес от няколко клуба", каза Стойчо Младенов пред Спортал, като индиректно потвърди информацията на БЛИЦ, че освен Монако има още няколко варианта за кариерата на полузащитника.

"Белгийският футбол е такъв - бърз и с остри единоборства. Малко е рано за такъв мач, но трябва да се подготвяме. Надявам се скоро да привлечем нападател, защото виждате, че използваме Тони Силва, който никога не е играл на този пост. Преговаряме, но футболистите трябва да приемат условията, които ние предлагаме", заяви Младенов.

Екзекутора на Ливърпул допълни, че дошлият днес на проби централен бранител Кристиан Супусепа, за когото БЛИЦ първи съобщи, ще остане поне една седмица на проби./БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка