Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев изрази подкрепа към нападателя на тима Атанас Курдов, който се намира в слаба форма и отнася много критики от фенове и специалисти.

"На всеки футболист му тежи, когато очакванията към него са по-големи. Всеки чака момента, когато даден футболист покаже възможностите, които има. Нормално е при него да има обременяване. Ние го подкрепяме. Говоря за всички в клуба – футболистите и треньорите. Надявам се с течение на времето Наско Курдов да съумее да излезе от това състояние, в което е изпаднал”, започна Стоев своята пресконференция преди двубоя с „Ботев”, който е в понеделник от 20:00 часа.

„Мисля, че „Ботев” е по-различен, отколкото в началото на сезона. Личи си, че имат нов треньор, не че преди това са били слаби, но сега играят по-офанзивно и приятно.

След тренировката ще знам точното състояние на футболистите. Имаме играчи с проблеми. Ние имахме достатъчно време, за да се възстановим. С такава насоченост бяха и тренировките ни в последните дни. Не сме целели нещо друго. Състоянието на Китамбала се подобрява с всяка тренировка, но е нормално след дълга пауза без мачове да не е в най-доброто си състояние. Наясно съм кой ще е нападател, но това ще го видите утре”, продължи треньорът на „Левски”.

„Юношите са една опция, която ще продължа да използвам. От тяхното представяне зависи дали ще използвам даден футболист повече или по-малко. Във всеки мач влагането и усилията трябва да бъдат огромни, за да успеем. Ние във всяка среща трябва да се стремим към победата и добрата игра", сподели още Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016