Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Сериозната чистка в ЦСКА започна със старта на лятната подготовка, предаде репортер на БЛИЦ. По-рано ви съобщихме, че Стойчо Младенов изведе за крос в Борисовата градина група от едва 7 играчи, а с доста от досегашните футболисти "армейците" се разделят.

Най-интересното име от освободените е това на Румен Трифонов, който беше основен играч на ЦСКА в големи периоди. Той беше и сред уличените с допинг футболисти. Трифонов се яви днес на "Армията", след което си тръгна. Договорът му с клуба изтече и стана ясно, че няма да бъде подновен. Същото е положението и с Коста Янев и Николай Дюлгеров, които също записаха доста мачове през пролетния полусезон.

Привлечените през зимата Георгиан Паун, Антонио Томас, Иван Боладо и Илиас Хадад също вече не са играчи на ЦСКА. Наемът на първия от Динамо (Букурещ) изтече и той се завръща в Румъния.

Договорът на вратаря Здравко Чавдаров също няма да бъде подновен.

Стойчо Младенов няма да разчита още на Мартин Дечев, Четин Садула и няколко юноши, които имат контракти с ЦСКА, но ще им се търсят отбори, където да бъдат преотстъпени.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ