Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА стартира официално лятната си подготовка, предаде репортер на БЛИЦ.

Точно в 10 часа Стойчо Младенов изведе група футболисти за традиционния крос в Борисовата градина. Тя обаче наброяваше едва 7 човека. Причината за малкия брой играчи на първото занимание е, че в същото време десетина от "червените" преминаваха медицински прегледи в комплекс "Царско село", с доста други "армейците" се разделят, а на националите от отбора е дадена по-дълга ваканция. Все още в почивка са Иван Бандаловски, Борис Галчев, Ангел Грънчов и Станислав Костов. Вратарят Райс Мболи пък е ангажиран с националния отбор на Алжир, след което едва ли ще се завърне в ЦСКА и е по-вероятно да продължи кариерата си на друго място.

Подготовка с ЦСКА започнаха вратарят от Сливен Анатоли Господинов и нападателят от Локомотив (Пловдив) Благомир Мастагарков. Двамата младоци ще бъдат пробвани от Стойчо Младенов в следващите дни.

Едва 20-ина фена аплодираха легендата и групата от 7 футболисти, които той изведе за крос в Борисовата градина. Домакинът Бай Добри пък лисна менчето с вода за здраве.  

Звездата на ЦСКА Жуниор Мораес също не се яви на първата тренировка. Бразилецът и Нджонго Присо все още са във ваканция. Младежкият национал Антон Карачанаков пък се възстановява от контузия.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Кои изведе Стойчо Младенов за първа тренировка: Кристиян Петров, Абел Анисе, Пламен Крачунов, Александър Якимов, Анатоли Господинов (нов вратар от Сливен), Владо Иванов, Благомир Мастагарков (нов нападател от Локомотив Пловдив)

Подготовката на ЦСКА:
9 юни
09:00 часа,
Сбор на стадион „ Българска армия”
10:00 часа, крос в Борисовата градина
12:00 часа, брифинг на Стойчо Младенов

9-11 юни
Медицински изследвания

11 юни
- тръгване за Боровец

11-24 юни
Лагер в Боровец

24 юни
11:00 часа,
Контрола на стадион ”Искър” в Самоков
13:00 часа, Тръгване за София

25 юни - свободен ден

26 юни - тръгване за Холандия

26 юни - 11 юли
Лагер в Холандия

27 юни, 30 юни, 4 юли, 7 юли, 10 юли
- контроли в Холандия
11 юли - връщане в София
14 юли - контрола в София