Фенът на ЦСКА, който се замеси в скандал по време на днешното вечно дерби, беше открит от репортер на БЛИЦ. Стефан Л. изложи своята гледна точка за разправията в официалната ложа на Националния стадион. Инцидентът стана в 69-ата минута след гола на Емил Гъргоров от дузпа, с който "червените" победиха "Левски".

Напрежението ескалира във физическо стълкновение, когато се намеси... Даниел Боримиров. “Синята” легенда сложи точка на разпрата, като свали с ръце на седалката, а оттам и на земята поддръжника на ЦСКА, който се беше изправил сам срещу превъзхождащия го като численост противник. Радикалният подход на Боримиров ощастливи "сините" и след намеса на полицията те се обърнаха към терена, за да догледат мача.

“Не се е случило нищо особено. Такива сцени има почти на всеки мач. Аз не съм провокирал с нищо “сините” фенове. Просто исках да ги поуспокоя малко. Това е, заяви “червеният” запалянко. – Преди това левскарите се скъсаха да псуват, да обиждат малкото цесекари в официалната ложа. Най-много ругатни отнесе Георги Илиев - Майкъла. С нищо не сме ги дразнили. Аз реагирах под въздействие на емоциите. Израдвах се буйно, но нищо повече. Не мисля, че съм направил някаква провокация. Колкото до Дани Боримиров...Не ме е ударил. Не му се сърдя. Ние с него сме приятелчета.”

Стефан е юноша на ЦСКА и е добър приятел на легендата Димитър Пенев. Той не пропуска домакински мач на своя любим отбор.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ