ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

За първи път от дълго време Левски няма почти никакви проблеми с изтичащи договори на играчи. Има само един казус с основен играч от есенния дял на първенството.

Той е свързан с бившия национал Георги Миланов. На „Герена“ искат да го задържат за още една година, но пък не могат да му предложат подобрени финансови условия заради цялостната настояща ситуация в клуба.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Твърди се, че халфът за момента взима най-голямата заплата в Левски, но не е ясно дали клубът ще може да го изкуши за удължаване на контракта. Причината е, че въобще не е сигурно дали „сините“ ще играят в евротурнирите. Заради това Миланов може да опита да си намери отбор в чужбина.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Има още един играч с изтичащ договор, но става дума за по-различен казус. Филип Кръстев е преотстъпен на Левски до края на сезона. Той е собственост на белгийския Ломел, който е част от консорциума, притежаващ Манчестър Сити. Ако не се стигне до смяна на собствеността на „Герена“, „сините“ едва ли ще може да предложат нов договор за наем с подобрени финансови условия.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК