ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тарторът на феновете на ЦСКА в сектор „Г“ Иван Велчев направи коментар във „Фейсбук“ по предстоящата раздяла на клуба и германската компания „Спортфайв“ относно строежа на нов стадион на мястото на „Българска армия“.

БЛИЦ СПОРТ първи информира, че предстои прекратяване на взаимоотношенията между двете страни. Както е известно, „Спортфайв“ трябваше да управлява новия дом на „армейците“ и да гарантира, че той ще носи печалби на клуба.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Според мен няма драма, просто Ганчеви ще строят със собствени пари и не им трябва „Спортфайв“ за обезпечение на кредит пред банка, фонд и т.н. Друг е въпросът, че стадионът, без да бъде управляван от „Спортфайв“, може би няма да носи приходите, които се очакват. Разбира се, това са си мои разсъждения и не мога да бъда сигурен, че съм на прав път”, написа Велчев във „Фейсбук“ под публикация на привърженик на ЦСКА.

“Комуникацията с феновете винаги е била специална, ако изобщо има такава, и бъди сигурен, че нищо по този проблем няма да се промени. Комуникация ще продължава да липсва”, добави Кюстендилеца под коментар на друг фен.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК