"Чувствам се доста развълнуван. Желанието ми беше да съм в Левски. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б" и в момента вълнението е огромно". Това бяха първите думи на Симеон Славчев при представянето му вчера в Левски. Националът подписа договор за три години, след като избра да продължи кариерата си на "Герена".

И докато получаваше честитки от "сините", множество цесекари му се нахвърлиха в социалните мрежи. БЛИЦ обаче показва уникални снимки, които ще изненадат "червените" и ще ги накарат да млъкнат. 
 
Вече часове наред Славчев е принуден да търпи обвинения от фенове на ЦСКА, които му припомнят негови изказвания отпреди години. "Още от малък имах симпатии към Литекс", казва Славчев в интервю, което е дал, когато беше футболист на "оранжевите". Халфът беше ключов играч на ловчанлии, а със сърцатата си игра се превърна и в капитан на отбора. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Именно със сърцата игра и раздаване до последен дъх на терена той спечели и феновете на Лехия (Гданск), а през миналия сезон и тези на Карабах. Славчев винаги се е раздавал за отбора, в който играе - нещо, което трябва да прави всеки футболист. 

А дали наистина е левскар още от дете, както каза при представянето си вчера на "Герена", се потвърждава от снимката от 2002 година. На нея 9-годишният Мони е с шапка и шал на любимия си Левски. От обкръжението му споделиха пред БЛИЦ, че той наистина е левскар от дете и винаги е мечтал да заиграе със синия екип. Е, и тази му мечта се сбъдна! 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ