ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Тодор Батков е болен и именно заради това вчера не се е явил на "Герена", където беше очакван, за да обяви още от промените в клуба. Преди дни официално стана ясно, че Николай Митов остава треньор на отбора, въпреки изпуснатата Купа на България и шампионска титла. Новината "сините" съобщиха в четвъртък и казаха, че в петък Батков ще назове и другите промени.

Човек №1 на стадион "Георги Аспарухов" обяви, че след оттеглянето на Иво Тонев ще има доста такива. Със сигурност Даниел Боримиров остава спортен директор.

Отказалият се от футбола Христо Йовов пък се очаква да изземе част от функциите на Тонев. Бившият шеф му бе обещал да стане спортен директор през зимата в Кипър, когато Бижутера обмисляше още тогава да прекрати кариерата си, но сега Боримиров заема този пост. Именно от Батков зависи с какво ще се заеме Йовов оттук нататък. До момента обаче адвокатът не му е дал отговор и Бижутера чака.

Самият Батков се е завърнал вчера от чужбина, но неприятното е, че се е прибрал у нас с настинка.

"Има някакво вирусно заболяване, не е сериозно. Изчакайте още няколко дни. Като оздравее, ще разберете промените в "Левски", обясниха източниците на БЛИЦ от "Герена".

Те ни светнаха също така, че не е изключено да има нови треньори в детско-юношеската школа. Навит да се върне бил Петко Петков (работил в ДЮШ на "Левски" в периода 2005-2006 г.), който преди дни напусна Литекс. Вече бившият помощник на Христо Стоичков трябвало да се прибере в София, тъй като искал да бъде близо до възрастните си родители. Жена му и дъщеря му също са в столицата, докато синът му учел в Ловеч, но сега е завършил и цялото семейство се събира в София. Петков чакал обаждане от "Левски" и с удоволствие щял отново да работи на "Герена".