Александър Томаш изненадващо отмени вчерашната следобедна тренировка на ЦСКА. „Армейците“ имаха занимание сутринта от 10:00, като беше планирано да се готвят двуразово, пише „Тема Спорт“. Наставникът обаче е променил решението си и така тимът остана само с една тренировка, колкото трябва да има и днес.

 Снощи към лагера на ЦСКА се очакваше да се присъедини привлеченият от ОФИ нападател Аарон Исека. В сряда червените отново имаха едно занимание, чийто фокус бе тактическата подготовка. Участие в него взеха всички футболисти от групата за лагера, включително новите Джеймс Ето’о, Зюмюр Бютучи и Илиан Илиев. Единственият, който не се готви на пълни обороти, пък е Илиан Антонов, който се възстановява след химиотерапия.

Във вторник червените направиха сутрешна тренировка за издръжливост, а следобедното занимание бе с насоченост към тактиката. Лагерът на ЦСКА е до събота, а в неделя или понеделник трябва да се състои двустранна игра между представителния отбор и дублиращия тим на Владо Манчев.

ГРУПАТА НА ЦСКА В БАНСКО
Вратари:
Густаво Бусато, Марин Орлинов, Боян Загорски

Защитници: Юлиан Илиев, Иван Турицов, Браян Кордоба, Лъчезар Иванов, Тибо Вион

Полузащитници: Улаус Скаршем, Емануел Шакич, Джонатан Линдсет, Петко Панайотов, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо, Джеймс Ето’о, Илиан Илиев

Нападатели: Джейсън Локило, Илиан Антонов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Радослав Живков, Зюмюр Бютучи
 

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025