Нулевото равенство срещу Черно море в събота означава, че ЦСКА не е допуснал гол в трите си официални мача сред септемврийската пауза в шампионата заради програмата на срещите на националните отбори.

Резултатът от свършената работа от треньора Александър Томаш и неговия щаб през тази почивка в шампионата донесе на „армейците“ серия, каквото не беше записвана от почти една година. За последно „червените“ не допуснаха гол в три поредни двубоя за първенство в периода 27 октомври – 6 ноември 2023 г.

Тогава бяха записани нулево равенство с Арда и победи над Етър (1:0) и Хебър (3:0). Серията дори набъбна до четири мача, тъй като беше последвана от успех с 3:0 над Черноморец (Балчик) за Купата на България.

Ремито във Варна беше първото равенство на ЦСКА от началото на сезона, като до момента тимът имаше три победи и пет загуби.

За пети път в деветте си мача от началото на сезона „армейците“ не успяха да вкарат гол. ЦСКА завърши миналия сезон със серия от три поредни срещи без реализирано попадение. Това означава, че тимът не е успял да се разпише в осем от последните си 12 официални двубоя.

efbet Лига - сезон 2024/2025